T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BANDIRMA - Marmara İlkokulu

DIFFICULT FRIEND/ ZOR ARKADAŞ eTWINNING PROJESİ ŞUBAT AYI ÇALIŞMALARI...

      "Koko, Dostluk Ormanı'na yeni taşınan koala ailesinin en küçük üyesidir. Koko, gücünü etrafındaki insanları incitmek ve korkutmak için kullanan bir zorbadır. Bu yüzden Tiki, Ayu, Ceyo ve Kapo Koko'yu gördüklerinde saklanıyor ya da yollarını değiştiriyorlar. Çünkü Koko bir zorba! Koko'nun akran zorbalığını durdurmanın yollarını birlikte bulalım ve kurbanlara rehberlik edelim mi?"

     Anasınıfı D ve B şubesi öğrencilerinin birlikte yer aldığı Türkiye - Romanya- Yunanistan ortaklı projede her ay farklı zorbalık türünü ele alıyoruz. Projemizin Şubat ayı  konusu SANAL ZORBALIK.  

    Koko, Kapodan bilgisayarını ödünç aldı. Ancak Kaponun hiç hoşuna gitmeyecek şeyler yaptı. Koko Kapo'nun sosyal medya hesaplarına girdi ve onun adına bir çok yere yorum yazdı. Kaponun komik görünen resimlerini sosyal medya hesabından paylaştı ve onu küçük düşürücü yazılar yazdı. Kapo bunu öğrendiğinde artık çok geçti. Çünkü fotoğrafına bir sürü yorum gelmişti. Kapo çok üzgündü ve çok utanmıştı. Bu ay Kapoya yol gösterecek bazı çalışmalar planladık.

     1. Güvenlik ağım( kime güvenebilirim aile katılım çalışması)

     2. İnternet güvenliği ve sanal zorbalık semineri

     3. Güvenli internet günü ortak çalışması

     4. Kapo şimdi ne yapmalı/ öğrenci röportajı 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.04.2024 - Güncelleme: 14.04.2024 22:30 - Görüntülenme: 32
  Beğen | 0  kişi beğendi